Green Can Oy

A Green Can cég címkézett, négyszögletü karton tartályok, henger alakú összetett dobozok és papírcsövek gyártására specializálódott. A csomagolást környezetbarát, újrahasznosított kartonból készítik, az élelmiszeripar számára tervezett csomagolást pedig élelmiszerek csomagolására jóváhagyott kartonból állítják elő. A Green Can cég tevékenysége a csomagolóipar szükségeinek vásárló-orientált válaszadásán alapul, rugalmas és gyors szállítással.

Vállaljuk különböző méretü speciális csomagok rugalmas szállítását. A gyorsan megvalósítandó megbízások különleges kihívást jelentenek cégünk számára, és ügyfeleinket a lehető legjobban szolgáljuk ki. Remek forgalmi kommunikációval rendelkezünk Finnország különböző részeivel, Skandináviával és Oroszországgal, melyen keresztül biztosítjuk a hatékony szállítást.

A Green Can cég Ylöjärvi-ban, Finnországban található, és az egész Skandináv régióban senki más nem gyárt a mieinkhez hasonló karton csomagolókat. Szakértelmünk számos finn és nemzetközi technokémiai cég bizalmát vívta ki csakúgy, mint az élelmiszer-, gyógyszer-, és állateledel ipar bizalmát.

Copyright © 2005 Green Can Oy
Green Can Oy
 Company
 Contacts
Products
 Cardboard drums
 Composite cans and tubes
 Composite cans and tubes / New item
 Paper tubes